CLUB VAN 50  CLUB VAN 50  CLUB VAN 50  CLUB VAN 50  CLUB VAN 50  CLUB VAN 50 


Het organiseren van speciale concerten (met bijvoorbeeld strijkers en solisten) wordt, met name financieel, een steeds lastigere klus.
Waar we vroeger nogal eens een beroep konden doen op sponsoren, zijn we nu vooral afhankelijk van alleen de entreegelden. Het is van tevoren moeilijk om in te schatten hoeveel bezoekers we een concert kunnen verwachten, zodat het risico groot is dat we achteraf niet kunnen voldoen aan onze financiële verplichtingen, zoals gage van de dirigent en vergoedingen van de muzikanten.

Om dat risico af te dekken hebben we de Club van 50 in het leven geroepen. Vijftig mensen die ons kamerkoor een warm hart toedragen en die bereid zijn om op voorhand vijftig euro te betalen. Zij kopen daarmee twee plaatsen voor alle concerten die wij dat jaar geven. Het mes snijdt dus van twee kanten: leden van de club van 50 zijn verzekerd van twee plaatsen (gereserveerd, eerste rang!) op onze concerten en wij kunnen kwalitatief goede concerten blijven organiseren. 

Mocht u ons willen steunen, neemt u dan contact met ons op (info@kamerkoor-sassomontanari.nl / mobiel: 06-53225252). Wij sturen u dan de volledige flyer toe waarop u uw gegevens kunt invullen.